Skäggtrimmer test

Skäggtrimmer test

6479
0
SHARE
 

När du letar efter skäggtrimmer vill du gärna kolla olika skäggtrimmer test och recensioner för att hitta den som faller dig i smaken. Det är alltid bättre att läsa om vad andra tycker om produkter innan du själv ska spendera hundralappar eller ibland tusenlappar. Vi har även goda rabatter som du kan ta del av, allt detta för att underlätta för dig. För dig som är student eller ungdom, eller även vuxen, är det alltid roligt att kunna spara in lite på ett köp. Våra tester av skäggtrimmer är dessutom uppdaterade så de ska stämma överens med dem maskinerna som finns ute på marknaden. Du har gjort ett bra val när du gått över från rakhyveln, för visst kan det bli tidskrävande? Dessutom kanske du vill ha kvar lite skäggstubb men ändå få det att se fräscht ut.

Om du investerar i en bra skäggtrimmer efter att ha läst klart denna guiden om skäggtrimmer test, så kommer du inte ångra dig. Det är viktigt att veta vad dina behov är och sedan utgå från dem när du ska välja en skäggtrimmer. Du kommer ändå ha den i minst ett år. Ett första tips är att modellerna på marknaden alla erbjuder trimmningslängd vilket du själv kan justera för att få till det du anser är bra. Många trimmers har flera tillbehör som precisionstrimmer som används när du ska köra lite mer exakt och konturkammar så du kan fixa till linjerna.

Skäggtrimmer test resultat

I skäggtrimmer testet som gjordes undersökte dem batteritiden, användbarheten, ljudnivån och priset. Ibland blir det så att man får ta batteritiden i jämförelse mot ljudnivån eller priset, men det är individuellt. Braun Cruzer 5 beard som låg på 499:- och Panasonic ER2201 som ligger på 1100:-. Skillnaden mellan modellerna är bland annat att Braun ger ifrån sig minst ljud, men batteritiden är däremot bättre hos Panasonic. Slutresultatet efter flera veckors testande internationellt säger att Brauns skäggtrimmer är väldigt prisvärd då det även medföljer lite tillbehör som sax och kam. Både braun och Philip kan man rengöra med vatten.

Slutligen har man kommit fram till att Panasonic lite dyrare skäggtrimmer är väldigt prisvärd då den håller i flera år. Dessutom kan du köpa nya blad om dina gamla skulle slitas ut, vilket de ofta inte gör om du rengör den efter varje trimmning. Det man ser hos Philips lite dyrare skäggtrimmer är att de används mer precision och är lite vassare.

Vi rekommenderar Panasonic ER2201 som vann skäggtrimmer test med lite marginal. En lättanvänd trimmer som är väldigt exakt och ger en jämn och fin trimmning. Kippbredden är upp till 20mm och du kan ställa in det helt själv. Håret som klipps upp tas automatisk upp av en behållare. Vill du fixa till linjer lite mer exakt medföljer det en precisionstrimmer. Laddningstiden är på 1h och räcker upp till 2h. Här hittar du bästa priset idag för denna modellen. 

Panasonic ER2201 (med kraftig rabatt)

Skäggtrimmer test med rabatter

Nedan kan du se tabellen där vi radar upp olika skäggtrimmer och listar det bästa möjliga priset. Vi har tillgång till rabatter som vi gärna uppmanar er att använda vid köp av skäggtrimmer för då kan ni spara några hundralappar, vilket inte är fel. Vi har goda kontakter med butiker och detta möjliggör att vi kan sammanställa tester och information som skäggtrimmer test som ni inte kan hitta på andra ställen.

SHARE
Previous articleRakapparat bäst i test
Next articleBästa rakapparaten

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY